Kamelbollekurs (Anne Marit )

Kamelbollekurs

I morgen skal jeg spise kake med god samvittighet (happy bithday to me..). Men for å kunne spise kake, så må man bake den. Her følger derfor Anne Marits kamelbollekurs:

dsc00778
1. Selv om det er lett å lage kamelboller helt fra begynnelsen funker sånne her poser også bra. Gjør akkurat sånn det står på pakken og ha i litt ekstra vann. Hvis ikke blir det bare melboller (les: det er for mye mel i forhold til mengden vann som egentlig skal i..)

dsc00779
2. Eltemaskiner er for pyser. Deigen blir best hvis man bruker hendene og knar den skikkelig. Gratis trening for armene er det, hvertfall hvis man tar i litt. hehe. Den her deigen ble hvertfall brabra.

dsc00781
4. Før kamelbollene ligger på stekeplata må man kjevle de ut og ha på smør, kanel og sukker og så rulle sammen deigen til en pølse. Det står i oppskriften at man skal bruke vann i stede for smør, men det høres ikke så godt ut og også litt for sunt til å være kamelboller. Og kamelboller skal ikke være sunt! Men hvertall, kjevl, rull og så skjær opp kamelpølsa i biter og legg de sånn her på en stekeplata.

dsc00786
5. Voila. Det sto ikke noe om perlesukker i oppskriften, men jeg syns det blir fint med det på toppen. En annen morsom ting er at det står på pakningen at det blir ca. 25 kamelboller. Jeg klarte å få det til å bli 40 stk. Ikke spør hvordan det gikk til. Magic hands, kanskje? :P Men som sagt, gjør som det står på pakken, putt dem i ovnen og følg med dem hele tiden og ta de ut før de blir brente..Namnam!
Jeg prøvde å lage brownies også, men det gikk heller dårlig og hele kaka ligger i søpla. Vi snakker way beyond burned selv om den ikke hadde stått inne halvparten av den tiden som sto i oppskriften.
Stikkord:

7 kommentarer

Vebjqrn

02.feb.2009 kl.23:57

Eyy, dei ser jo bra ut òg til og med!

©Robban

03.feb.2009 kl.02:06

Ajajaj...boller er godt! Yummy! :)Sv: Jo jeg klager, fordi jeg hater vintern, det er kaldt, snø overalt og det blir bløtt alt sammen når man kommer inn i varmen. ;) Æsj... Og nå fikk du meg til å fryse enda mer...Brrr!!Iskald natta klem Robban :o) hehe

Martine

03.feb.2009 kl.07:14

Gratulerer med dagen! :D Håper du får en super dag! :D

Vebjqrn

03.feb.2009 kl.08:31

Heheh, lærer du deg den òg er du komt langt ;:

KAYSO

03.feb.2009 kl.11:21

De så SINNSYKT gode ut, og hadde gjort seg som bare det til lunsj hos meg nuuh! hehe =)

KAYSO

03.feb.2009 kl.11:21

GRATULERER MED DAGEN <3

Ane

03.feb.2009 kl.16:28

Når du skrev dette innlegget, så hadde du ikke bursdag ennå, derfor svarer jeg på det du skrev til meg :Ja, jeg vet. Twilight e LITT (veldig) fjortis...så jeg vet ikke helt om jeg skal lese videre heller, men jeg synes du skal lese bok en, bare så du får sett hva "alle" gnåler om ;) Bok en var fin, i mine øyne, men bok to var, som sagt, forferdelig dårlig. ;p

Skriv en ny kommentar

hits