Morsdag (Anne Marit )

Morsdag

Gratulerer med morsdagen, mamma : )


Jeg er veldig glad i deg (og for at du ikke har permanent lenger, slik som på begynnelsen av 90-tallet. hehe)!

Det eneste kjipe med at det er morsdag i dag er at jeg ikke er hjemme. Søster'n har bakt kake, men jeg har likevel vært litt snill og kjøpte gave som jeg la igjen sist jeg var hjemme. Og siden mamma sikkert alt har åpnet den - det var en bok. Selv om det er for seint å kjøpe morsdagsgave nå er det mitt tips til dere til neste år: kjøp bok i morsdagsgave, ikke blomster. De bare dør!
 
n836585606823956762
Anledningen på bildet sier seg selv - 17. mai, og jeg vil påstå at det er på begynnelsen av 1990-tallet siden Lisa sitter i barnevogn og jeg selv ikke ser så alt for stor ut..
Stikkord:

2 kommentarer

Lisa

08.feb.2009 kl.12:01

Jeg har bakt kake :)) og mamma har btw ikke åpnet " boka" si enda.. ligger en pakke her med retro-papir ;)takk for gavene jeg fikk fra jordan, masse søtt inkludert en stygg drommedar ;p

Ane

08.feb.2009 kl.12:04

Så søtt bilde <3 Og ja, det er litt trist med sånne dager, hvor man skal feire en person men ikke kan være med personen. Med andre ord ; Jeg savner mammaen min. Jeg leser "Etter Skjelvet" av han der Murakami, som e ein lita novelle-samling, fordi jeg vil snuse litt på om han skriver bra, og så langt ser det bra ut. Hurrah. Har du lest Norwegian Wood? Har hørt den er bra, og har den på "must read before I die" lista mi ;) Heh.

Skriv en ny kommentar

hits