Eksamensnerver..? (Anne Marit )

Eksamensnerver..?

Neida - jeg er ikke nervøs. Ikke enda hvertfall. Jeg bare liker ikke skoleeksamener. For selv om jeg kan ting brabra så funker det liksom ikke helt for meg å sitte å skrive så blekket spruter i 4-5 timer. Og i den forbindelsen:

Hvordan forbereder du deg til eksamen?

Tag'er du ned hele boka med markeringstusj, lager du massevis av notater eller leser du ikke i det hele tatt og satser på at det går fint fordi du har klisterhjerne?

Jeg tag'er og noterer, men kunne ønske det egentlig fantes noen andre finfine måter å tilegne seg stoff på. Det er derfor jeg lurer på hvordan du gjør det.. : )
Stikkord:

7 kommentarer

Martine

06.mai.2009 kl.18:56

Jeg bruker markeringstusj, og jeg merker at jeg får veldig mye igjen for å lage notater - men det er ikke alltid det blir tid.. Det siste året har jeg ikke vært så flink til å lese jevnt og trutt - men likevel har jeg merket når jeg setter meg ned for å nilese før eksamen at jeg kan mye likevel! Så jeg tror jeg lærer veldig mye av å være med på det som er av forelesninger, praksis og kurs.. Hehe, er jo deilig når kunnskapen bare sniker seg inn også!Lykke til! :)Men sånn rett før eksamen hjelper det ikke med annet en rein pugging for meg! Men passer i hvertfall på når jeg leser at jeg virkelig reflekterer og forstår det som står der. Ellers har man lite igjen for å kunne det ordrett..

Martine

06.mai.2009 kl.18:57

Hehe, lykke til skulle egentlig vært plassert helt på slutten daa!

Martine

06.mai.2009 kl.19:13

Men hva med oppgaver? Det husker jeg i hvertfall at hjalp mye når jeg hadde økonomi!Skal vel litt til for å gjøre økonomi spenstig kanskje.. :P Det skulle jeg i såfall likt og sett! :)

Ane

06.mai.2009 kl.21:53

Jeg tag'er, noterer og gjør gamle eksamensoppgaver ukene før eksamen :)

Ainur

06.mai.2009 kl.21:56

hehe kan ikke hjelpe deg, gjør det samme som deg jeg...men skulle ønske jeg kunne funnet en annen måte! Tar så mye tid å notere...:S Haater eksamenwww.ainur.blogg.no

bente

06.mai.2009 kl.23:29

Det er nok desverre "kostermassepenger" utdanning, men den sies å være verdt det :P Jeg har ikke hatt eksamen på ...la meg se... seks år. Seks ÅR, herregud, er det virkelig så lenge siden jeg var russ? Jeg er gammel jo! Men min taktikk var nok pugge-metoden. Lese, ta notater, lese enda mer og løse oppgaver. Glad jeg er ferdig med det. Blir jeg student til høsten er det forhåpentligvis litt mer spennende eksamener som venter meg :) Lykke til, uansett hvordan du forbreder deg!

ELSE

06.mai.2009 kl.23:31

jeg forbereder meg ikke til eksamen.. jeg møter opp, håper på det beste, og ender opp med STRYK! :O

Skriv en ny kommentar

hits