No Milk Today. (Anne Marit )

No Milk Today.

Eller i morgen. Eller dagen etter der. Hvis jeg klarer å være flink blir det aldri mer vanlig/ordentlig melk og produkter med melk i (smør, ost, MELKEsjokolade, you name it). Sånn kan det gå når man plutselig oppdager at man er blant de 5 prosentene av Norge som er intolerant mot denslags. Laktoseintolerant for å være helt konkret. Og det er ikke festlig. Husker ikke sist jeg drakk vanlig melk, men andre melkeprodukter finnes det i så utrolig mye mat. Jeg føler meg ikke videre smart når jeg går rundt i butikken og leser ingrediensen på ALT som skal handles. Dårlig gjort.

Heldigvis er det ikke mulig å bli intolerant mot musikk. Litt flaks skal jeg jo og ha!

6 kommentarer

Nei takk og pris, da hadde jeg lagt på lokket! :P

Synes synd på deg, vet det er slitsomt å ha laktoseintoleranse.

Føler med deg....

Ellers? Alt vel?

Klem

bente

05.des.2009 kl.00:32

uff, så kjedelig :/ Kan du ikke spise noe med melk i det hele tatt? Kom gjerne med tips om melkefrie produkter som er gode om du finner noe, jeg forsøker å kutte av dyrevennlige årsaker ;)

Johannes

05.des.2009 kl.02:45

Det er sykt tjukk skissebok, har ikke kommet kvartveis ennå. Så jeg gleder meg til den ser slitt og full ut:) Jeg har mange forskjellige skissebøker, jeg digger nesten best den jeg kjøpte for om lag 550 kr ved Pantheon i Roma. Den er laget av ekte okseskinn og hjemmelaget papir som er bundet med tråd. Skikkelig fin:) Som du kanskje skjønner har jeg en liten fetish for sånt som skissebøker og tegnesaker:)

Ja jeg bør nesten skaffe meg et stafeli etter hvert da sjø.

Silje

05.des.2009 kl.09:11

Kjipt når man må kutte ut fordi man ikke kan, og ikke fordi man velger det selv.

Martine

06.des.2009 kl.20:21

Uff, så utrolig kjedelig! :( håper du finner noen gode alternative produkter..

SisterConfusion

07.des.2009 kl.01:03

mye som kan testes ut da sikkert. er noen gode soyamelk - og noen helt ubeskrivelig jævlige. se om du finner en med mandel-smak :)

havremelk skal visst heller ikke være så ille.

men seff, det er jo melk i ALT som produseres, akkurat som det er sukker i alt. som i siste innlegget mitt; har drevet å kikka på alle ting, og det er virkelig helt vilt mye som det er sukker og/eller søtstoffer/sukkerarter i. sånn 95% av alt som eksisterer...

Skriv en ny kommentar

hits