Dagens bursdagsbarn pt. 6: Elvis. (Anne Marit )

Dagens bursdagsbarn pt. 6: Elvis.

Hurra for Elvis, forutsatt at han hadde levd da, selvfølgelig. For hadde han vært litt mindre glad i dop og denslags, så kunne han faktisk fylt 75 år i dag. Og med tanke på at det ikke er få artister som holder det gående til langt over pensjonsalder, er det heller ikke utenkelig at Elvis også fortsatt kunne holdt det gående. Forhåpentligvis i en mindre versjon, en slik han så ut når han døde. Hvis han døde?
bilde. google.no

Og sånn apropo gammel musikk, så påstår jeg jo at jeg til tider kan være litt musikknerd. Elvis er mitt musikalske unntak. For jeg er faktisk ikke noe big fan av Elvis. Så sånn er det. 

5 kommentarer

DaGuy

08.jan.2010 kl.11:55

Nå som jeg først var inne på bloggen din kan jeg jo ønske deg en skikkelig BRA HELG!! :D

Silje Silje

09.jan.2010 kl.00:00

Grattis Elvis!

sv: Haha, nei ser for meg at det ikke er direkte hverken helse- eller slankemat man får servert på møter.

Og prøv deg på ei lita uke med frukt og grønt og se hvordan det går. Det skader jo ikke:) Og neste gang du er i byen stikker du på helsekost og kjøper Purley Greens (1 ts hver dag blanda med eplejuice) og Spirulina (tabletter eller kapsler er greit, pulveret er ikke særlig godt). Masse viktig næring som vil gjøre godt for immunforsvaret ditt!

Blenderen min er ikke så veldig bra så vil ikke anbefale den. Eneste tipset jeg har er å legg litt ekstra penger i det, det er verdt det! Kjøp med så mye futt i som mulig, da går det fort og enkelt og lage dem, og man slipper smoothier man må blende om og om igjen fordi det alltid er igjen store biter i den.

SisterConfusion

09.jan.2010 kl.21:44

Jeg liker å tenke på at kanskje Elvis lever et sted. Men jeg tror egentlig at han bare ble tjukk og døde :P

Men han var hawt da han var ung, selv om hoftemoovsa ikke helt gjør det for meg.. og han har en del kule låter. Fortsatt!

The Nam

10.jan.2010 kl.12:39

Jeg syns gulldressen til Elvis var fantastisk, og ikke minst representabel for hvor kul han egentlig var. Selv om han sikkert var playboy, but then again, alle musikere er jo det, nesten.

Candysnerk

10.jan.2010 kl.22:08

sv: Nei, er det sant!? Jeg har fått med meg at den i nyere heter "And then there were none" på engelsk, men visste virkelig ikke at de hadde skiftet navn på den norske versjonen og.

Vel, jeg kommer nu fremdeles til å kalle den "ti små negerbarn". Syns det blir for dumt at man skal skifte navn på gamle verk osv. Det blir jo på en måte mer rasistisk av det, for da gir de inntrykk av at dette er et støtende ord, uansett i hvilken sammenheng det er brukt. Usj.

Og gratulerer Elvis!

Skriv en ny kommentar

hits