Musikalsk dvale. (Anne Marit )

Musikalsk dvale.

Januar er egentlig en ganske kjedelig måned. Sånn musikalsk sett. Vi snakker lite nytt. Tomme hyller på Platekompaniet. (Eller - de har ryddesalg for å få solgt ut julegavene som ble bytta tilbake i romjula.) Det er generelt lite muligheter for å oppdage sånn helt ny musikk man kan risikere at er bra. Ikke at det kommer ut så veldig mye bra musikk, meg om det, men det kan nesten virke som musikkbransjen har tatt med seg miksepultene sine og gått i hi for så å dukke opp med et eller annet melodi grand prix skvip (med artister som ikke kom helt til finalen) rundt mai. Sånn er det alltid!

Forøvrig skal det likvel nevnes at jeg tror albummene til Ingrid Olava og Susanne Sundfør som kommer om en liten stund kan bli ganske fornøyelig lytting. Jeg mener, de har jo fått til å lage bra musikk før.


bilde. privat.

Uten at det har så mye med musikk å gjøre (selv om vepser på sitt vis lager lyd) (dagens digresjon): Illustrasjon av hvorfor jeg absolutt bør kjøpe meg nytt kamera. Det funker fint dårlig å ta bilder med telefonen av ting som skjer på tv skjermen. Riktignok skal jeg ikke kjøpe kamera for å ta bilder av tv'en..

4 kommentarer

Monica

18.jan.2010 kl.19:15

Ja det ser faktisk litt småvondt ut! ;) Satser ikke på det jeg heller... vi får heller bare la håret falle naturlig vi da, og håpe på det beste;)

Wenche

18.jan.2010 kl.21:54

Hehe, helt enig! Utrolig stille på musikkfronten om dagen, og det er ihvertfall laaangt mellom høydepunktene i GP hvis det blir noen. Likte bildet jeg, litt Disney over det ☺

SisterConfusion

18.jan.2010 kl.22:34

Jeg tror man må være veldig bestemt for å gå i gang med drastiske detox-er, men jeg tror de funker også. Sånn, gir masse energi og man blir kvitt vann og giftstoffer. Men er ganske glad i mat, sånn jevnt over :P

Jeg gleder meg til ny Serena Maneesh-plate jeg!

Siven

19.jan.2010 kl.17:43

"Riktignok skal jeg ikke kjøpe kamera for å ta bilder av tv'en.." jeg trodde jeg skulle le meg ihjel! Haha.

SV: er det de som fortsetter å kjøre uten å slippe dem fram altså!? FY! de burde gå og skamme seg =(

Uff, er nysjerrig av meg selv jeg, men ikke så nysjerrig når det kommer til sånne ting. Syns det er litt ekkelt... Men du bor nok som plommen i egget du når du har oversikten på hva som skjer når på sjukehuset, hehe.

Skriv en ny kommentar

hits