All Things Must Pass. (Anne Marit )

All Things Must Pass.

Hurra for bursdagsgaver på forskudd : ) Selv om det kanskje også er et hint om at jeg ikke må kjøpe meg musikk etc. hele tiden. Hvertfall ikke sånn like før man har bursdag...

All Things Must Pass sto på ønskelista til jul også, men siden Platekompaniet ikke hadde den inne til da, var jeg heller heldig nå. Har ikke rukket å høre på albumet enda, men jeg gleder meg. Mye. For George Harrison er jo i grunn en Beatles favoritt.


bilde. google.com

3 kommentarer

Maiken

20.jan.2010 kl.11:48

si fra når du har hørt albumet da! :)

Silje Silje

20.jan.2010 kl.17:39

Takk for det, det var godt å høre. Har mest sannsynlig tenkt å kjøpe dem i mårra, men veldig greit å høre med andre hva de syns først ;)

Silje Silje

20.jan.2010 kl.17:49

Bra du spurte igjen! Jeg glemte å svare på det. Får jo kommentarene på epost, og da glemmer jeg ofte å lese dem på bloggen og svare på dem. uups 8-) Men halo da. Jobber de i helsekost og har ikke hørt om Purley Greens??? Du bor jo ikke akkurat i jungelen heller, gjøvik burde da ha det. Det er på helsekost man kjøper det altså, har dere Life i gjøvik? Du kan kjøpe det på nett også da.

- Her er bilde av glasset: http://www.plenti.no/markensgrodenaturkost//pure-planet-purely-greens-90-g/prod190366.html

- http://www.super-nature.no/supershop.nsf/index.html?OpenFrameSet&Frame=main&Src=http://www.super-nature.no/supershop.nsf/docs/4706

- Alternativt er hvetegress utrolig næringsrikt. http://wheatgrasspowder.gojiking.co.uk/

Skriv en ny kommentar

hits