Because the Night. (Anne Marit )

Because the Night.

Helgen har blitt benyttet til innkjøp av musikk som ikke kom ut i går (Pink Floyd og Big Star), jobbing, soving på bussen i to timer med derav vond nakke og bra konsert med Bjølsen Valsemølle i Oslo/Rockefeller. Sistnevnte er nok et eksempel på at man ikke MÅ like Rihanna og tilsvarende (dårlige) artister, selv om man er 23. Musikk er forøvrig best på konsert!

Også har jeg hørt på Patti Smith. 
bilde. google.com

3 kommentarer

fredrikke dorothea bolette

25.jan.2010 kl.01:54

ååååh.

jeg elsker patti smith. hun er så fin fin fin. jeg er virkelig glad i because the night, det var derfor jeg klikket meg inn på innlegget. patti smith er virkelig fin. og jeg er så sinna på meg selv fordi at jeg ikke dro opp til molde for å se henne på moldejazz. du var ikke tilfeldigvis der? i såfall er jeg skikkelig misunnelig.

/fredrikke

fredrikke dorothea bolette

25.jan.2010 kl.02:13

ja.

det er så sant så sant.

håper hun kommer til norge igjen.

/fredrikke

Siven

25.jan.2010 kl.19:15

Så hyggelig med kommentar fra deg =)

Må ærlig talt innrømme at du nevner masse musikk jeg ikke har så mye greie på. Mye kjent, men ukjent på en måte... Jeg er litt stuck in the 80's jeg da, liker god gammal 80 talls musikk ^^,

SV: man må nesten lagre blogger om man skal ha sjans til å huske på dem... Jeg kan iallefall ytterst få adresser til blogger i huet.

Kjekt med innspillinger, det er ofte ganske billig eller gratis også får man seg litt underholdning før alle andre. I tillegg så vil jeg påstå at det er kosligere og mer sosialt enn f.eks kino med venner/kjæreste...

Skriv en ny kommentar

hits