Privat regn. (Anne Marit )

Privat regn.

Det er kryss, gullstjerner og generelt alt som kan festes i taket hver gang det dukker opp bra, norsk musikk. Kråkesølv trenger vel kanskje heller en sølvstjerne (ordspill?)(dårlig humor) i tillegg til kryss i det norsk-musikk-taket. For det her er unntaket, sånn i forhold til at jeg kanskje ikke er sånn alt for overbegeistra med tanke på hva som lages av ny norsk musikk. Jeg syns det her er bra musikk. Også har de fått ganske så ålreite omtaler av journalister også (selv om jeg ikke vil bry meg om hva de mener).

Men uavhengig av hva jeg og eventuelle anmeldere måtte mene, så syns jeg du bør sjekke ut Bodø-bandet Kråkesølv , som forøvrig også var "ukas urørt" på nrk p3 for nesten ett år siden.

Privat Regn


Og selv om det ikke er jul lenger, så fortjener den versjonen her å bli hørt. Slett ikke dårlig, sånn hvis jeg kan bestemme hva man skal mene.

Vi tenner våre lykter...bilde. nrkp3.no

4 kommentarer

Ane

28.jan.2010 kl.00:22

Har du hørt på PELbO? http://myspace.com/pelbomusic

De bør du merke deg før som sist! :)

Model&Vertinne - SarahSæter

28.jan.2010 kl.00:38

:)

Ane

28.jan.2010 kl.00:39

SV: Ja, hetta er best på alle mulige måter. Og jeg er spesielt glad i at den er så stor, og at panneluggen min er så lang, fordi da kan jeg gjemme meg. Når jeg har behov for det :) Hihi.

Og btw, Kråkesølv er gull! ;)

Maiken

28.jan.2010 kl.01:28

jeg har hørt om dem og hørt noe, men ikke nok til å mene noe :P

Skriv en ny kommentar

hits