Tid. (Anne Marit )

Tid.

Egentlig hadde jeg tenkt å skrive om at Ringo Starr endelig har fått en stjerne på Hollywood Walk of Fame. Egentlig hadde jeg også tenkt å lage en spilleliste til dere med bra musikk som bør høres på i løpet av helgen. Jeg føler at livet mitt er litt som den "burde-burde" reklamen til Dagbladet om dagen. Det er så mye jeg burde gjort, men folk har forventninger til meg og da ender jeg heller opp med å tenke på forretningsordener, vedtaksendringer og budsjettforslag til alle døgnets tider. Jeg rekker knapt å høre på musikk!!! Og det er faktisk litt nedtur. Jeg hørte riktignok på musikk i bilen på vei hjem til Gjøvik tidligere i dag, men det blir liksom ikke helt det samme når man til tross for bra musikk likevel føler at man MÅ tenke jobb.

Jeg har lyst på mer TID! Tid til å slappe av. Tid, slik at man ikke trenger å a dårlig samvittighet for at man satte seg ned å slappet av i 5 min og lot sakspapirer være sakspapirer. Jeg har lyst på tid, slik at jeg kan lære meg ordentlig å bruke det nye kameraet mitt. Ikke minst har jeg lyst til  å  bruke det. Gå turer  for å lete etter Kodak-moments, slik jeg hadde tid til i fjor høst.


bilde. privat.

Pokker som jeg klager, men jeg tror det er flere enn meg som skulle hatt et par timer ekstra i døgnet. Og egentlig, så burde jeg jo bare innse at det ikke hjelper å klage. Jeg har valgt å ha det akkurat så hektisk selv. For det var ingen som kom å sa at jeg MÅTTE være leder i Studentparlamentet for snart ett år siden. Det valgte jeg helt, helt selv...

Men når alt kommer til alt, så er jo lederjobben artig, 89 prosent av tida : )

2 kommentarer

bente

12.feb.2010 kl.12:13

Jeg kjenner meg igjen der gitt. Ikke akkurat nå da, nå har jeg vinterferie, men det blir nok av sånne perioder ellers. Håper du får litt tid til deg selv, musikken og kameraet snart :)

Cecilie

12.feb.2010 kl.17:36

Kjenner meg godt igjen i det du skriver. Føler ofte at tiden ikke strekker til, at jeg skulle ha gjort både det ene og det andre og jeg skulle også gjerne ha vært på tre plasser samtidig. Hadde døgnet hatt 30 timer så hadde jeg helt sikkert hatt det travelt okke som :P Så i stedet prøver jeg å lære meg å prioritere, selv om det ikke er lett. Man kan ikke rekke alt alltid og noen ganger MÅ man slappe av (og høre på musikk). Håper du snart får tid til å tenke på litt andre ting, om ikke så kanskje det er lurt å bare sette av litt tid slik at du plutselig ikke møter veggen? Du er mye viktigere enn jobb og studentparlamentet.. så det så! :)

Skriv en ny kommentar

hits