Musikk på norsk. (Anne Marit )

Musikk på norsk.

Vel - ikke nødvendigvis på norsk, men musikk laget av nordmenn. For jeg har vel titt og ofte uttalt at jeg syns alle er flinkere til å lage musikk enn nordmenn. Og nok en gang skal det sies at det ikke finnes regler uten at det også betyr unntak. For jeg liker også musikk som har norsk stempel inne i platecoveret. Og for å bevise dette, har jeg laget en samling av norsk musikk som faller i smak hos meg: Norsk  Lista kunne nok lett blitt lenger, men det var det her som ramlet inn nå. Det er hvertfall bra musikk. Etter min mening. Anbefaler forøvrig å sjekke opp artistene ytterligere, de har masse bra musikk. Noen av dem kommer jo også med nye ting i disse dager, og det kan man like.

Og selv om det ikke på langt nær er ny musiikk, er vel det her beviset på at det har eksistert fine platecover i Norge i lang, lang tid. Og man skal heller ikke kimse med Prøysen, selv om musikken kanskje ikke er den det selges mest av om dagen så er det jo litt koselig. Faktisk så koselig at Bolla Pinnsvin også sneik seg med på spillelista mi. Sånn kan det gå : )

bilde. google.com

6 kommentarer

Maiken

21.feb.2010 kl.23:13

naaaah, det var jo bare et helsøtt cover da. sukk... Om det så hadde vært hæsli musikk innpå der, så hadde det vært unnskyldt - med et slikt cover mener jeg ;P hehe.. Prøysen er jo flink på sitt vis da! :)

SisterConfusion

21.feb.2010 kl.23:24

kuleste coveret! :)
mye bra musikk, men savna motorpsycho og my midnight creeps, skulle tro det kunne falle i smak?
samme med gode gamle gluecifer, 120 days og janove ottesen, JR Ewing og ricochets? :) liker mye norsk jeg, men ikke sånn.. bare det. og mye litt gammelt :P

Maiken

21.feb.2010 kl.23:37

ja, ikke sant?

Men det beste er jo cder som er bra da. hehe!

Da vi var i Praha kjøpte jeg noen LPer. bare fordi covrene var utrolig stilig! :D har ikke hørt noe på LPene enda da, tipper det bare er tull.. hehe!

SisterConfusion

21.feb.2010 kl.23:48

ja, hallo lizm, der var han jo :P satt og så litt på flere lister samtidig, gikk litt i surr.
vinyl rocks, jeg må hente lp-spilleren min hjemmefra. har en del motorpsychoplater på vinyl :)

Maiken

22.feb.2010 kl.00:03

jeg tenkte faktisk bruke det til kunst på veggen jeg også. men passet ikke så godt inn som jeg hadde håpet. så får se om jeg bare dropper det. Helt klart morsommere når man liker musikken da ;)

Charl8e

22.feb.2010 kl.09:00

Jeg skrev en oppgave om Alf Prøysen husker jeg! ;-)

Skriv en ny kommentar

hits