Marsj for kids 3. (Anne Marit )

Marsj for kids 3.

Jeg vet ikke hva det er med latter, siden det vistnok skal forlenge livet. Med etter i dag lever jeg hvertfall bittelit lenger, takket være Pondus stripa i Dagbladet. hihi.  

bilde. dagbladet.no (det funka dårlig å kopiere stripa - anbefaler derfor å trykke på den for å se hva som står litt bedre..med mindre du ser bedre enn meg.)

Også håper jeg virkelig ikke det finnes Stones på panfløyte. De som evt. har gjort panfløyteversjoner av slik bra musikk burde skytes. Det burde forøvrig vært en ganske solid straff bare for å gjøre panfløyteversjoner av musikk, eller like slik "musikk". Personen som begynte å lage panfløyteversjoner av musikk må virkelig hatt dårlig musikksmak. Uten tvil!!

6 kommentarer

FAY

22.feb.2010 kl.19:34

hehe, du og pappa deler ponduslatteren

SisterConfusion

22.feb.2010 kl.21:09

haha, det er så bra. kan le meg ihjel på bussen så folk ser rart på meg når jeg leser pondus.
beste stripa jeg har lest, orker ikke å lete etter den nå, var med en sånn gal fyr med briller som sitter på bar ved sia av ei ku. så spør pondus og jokke; Hvor sterke briller bruker du egentlig? "Jau, no skal du høyre; eg har -20 på denne sio og glasauga på da hitt! ... kom Hildegunn, no ve eg dansa disco!" (til kua)
er jeg en freak som har memorert den utenat? ehja!

Cecilie

22.feb.2010 kl.21:33

haha :P Nede i sentrum henger det flere festlige menn som tjener til livets opphold gjennom panfløytespilling. Popcorn og "The godfather theme" er spesielt populære. Fysjom!

Eva

22.feb.2010 kl.22:01

Haha, den stripa har jeg lest før. Spiller (spilte)i korps selv, men jeg har fortsatt ikke storlyst til å kjøpe korpsmusikk på cd for det om.

bente

22.feb.2010 kl.23:27

Haha, genial pondus stripe :D

Jeg skrev forresten feil dato på konkurransen: Det er 3.mars, ikke 3.april ;)

Maiken

23.feb.2010 kl.21:43

hahaaa, Pondus er bra! høh høh!

da er du sikkert litt lei av Mamut allerede! ;P hvor jobber du? (trenger ikke si det om du ikke vil altså!! bare lurte på om det var en av bokhandlene neddi byen?)

Skriv en ny kommentar

hits