Ingenting. (Anne Marit )

Ingenting.

Mobilen fungerer fremdeles som huskelapp når jeg kommer over musikk som jeg tror jeg kan finne på å skrive noen linjer om her. Den siste låta som ble notert var Halleluja! (nei - ikke dårlig cover av Cohen) av svenskene i bandet Ingenting. Og for å sitere Dagbladet: Endelig noen som ikke covrer Leonard Cohen / Halleluja for en åpningslåt! Uavhengig av Dagbladet og annen anmelder-ros, så er Ingenting (fiffig navn, forsåvidt) et band jeg ikke kvier meg for å si høyt at faller i smak. Brabra musikk. Så det så!

Og siden det i hovedsak er Halleluja! radioen (hvertfall P3) liker å spille spille, så syns jeg du skal høre på hele skiva: [ingenting] - Tomhet, Idel Tomhet. Det ligger flere godbider på lur der. : )
bilde. google.com

Det passer spesielt bra med litt svensktoppar siden jeg stikker over grensa om halvannet døgn. Mini-vinterferie skal bli godt. Spesielt siden den inneholder kvalitetstid, spa (hurra!!) OG konsert (hurra!!).

3 kommentarer

Ane

25.feb.2010 kl.09:34

Takk for tips!! :)

Kordan konsert skal du på?

Ane

25.feb.2010 kl.10:03

UTFORDRING TIL DEG HOS MEG!

SisterConfusion

25.feb.2010 kl.16:59

var det ikke et norsk band som het Ingenting før? syns jeg husker noe fra tidlig nittitall "ingenting kommer aldri på tv!"

Skriv en ny kommentar

hits