utfordring / unyttige facts. (Anne Marit )

utfordring / unyttige facts.

Jeg kunne lett fått OL-gull i glemskhet. Ting blir til stadighet notert bak øret, slik som at man skal prøve å svare på utfordringer på bloggen, men så glemmer man det like raskt som man har tenkt at "det her skal jeg huske på".  Men uansett. Jeg har blitt utfordret av Ane - anena.blogg.no. Har vel gjort noe tilsvarende før, men det er nesten glemt. Hvertfall, 10 ting om meg etterfulgt av litt bilder:
  1. Jeg har ikke spist melkesjokolade siden i november en gang, and I miss it. (men jeg savner ikke å bli dårlig)
  2. Da jeg var liten skulle jeg bli kunstner. Veldig mye mer kreativt enn utfallet - studier i økonomi og markedsføring.
  3. Jeg blir sint når jeg hører setninger som inneholder ordene "drepe" og "ulv".
  4. Musikkinteressen skjøt fart etter at pappa fikk Pink Floyd cd av meg i bursdagsgave (?). Jeg kjøpte etter hvert det samme albumet til meg selv.
  5. Jeg er leder i Studentparlamentet ved høgskolen jeg studerer ved. Vervet mitt er ferdig 1.juni, men etter et år som "sjef" for 3000 studenter er jeg skeptisk til om jeg kommer til å klare å være helt vervfri det siste studieåret mitt..
  6. Jeg har så og si ikke noe som ligner på dialekt. Ironisk nok, siden jeg har tilbragt 21 år på nesten-toten.
  7. Da jeg var yngre samlet jeg på autografer. Skikkelig stas og, i sin tid, få post fra Bjørn Dæhli og Kjell Aukrust (!)
  8. Jeg har sunget i kor og sang (for mange år siden) solo i kinoen på nesten-toten. Stakkars publikum!
  9. Favorittboka mi er helt klart Beatles av Saabye Christensen.
  10. Jeg spiser ikke plommen i egget. Kun i omelett og eggerøre. Aldri ALDRI ellers.

Et bra minne:


bilde. privat.

Jordan - En av de bedre turene jeg har vært på. En tur full av så utrolig mye inntrykk. Har vel ikke automatisk så mange minner fra akkurat det bilde her, bortsett fra at vi lo masse.

Et bilde jeg liker:


bilde. privat

Det går ikke an å ikke like det bildet her. Jeg var så liten at jeg fikk plass i en klementin-eske (!) og hadde vel lite peiling på at jeg 23 år etter skulle stresse nok med jobbing og studier. Innimellom hadde det ikke vært vondt å spole tida tilbake til klementinkasse-alder.

Et bilde jeg ikke liker:


bilde. flickr.com

Liker ingen ting som har med Freia å gjøre akkurat nå. Med mindre de plutselig bestemmer seg for å lage laktosefri sjokolade. Da blir det andre boller.

7 kommentarer

SisterConfusion

02.mar.2010 kl.23:36

au, er det laktoseintoleransen som har kicka inn? det er surt :P
personlig lurer jeg på hva i pokker jeg gjør galt, sia jeg har hodepine og/eller migrene nesten hver bidige dag for tida. skjønner ingenting.

SisterConfusion

02.mar.2010 kl.23:41

vanskelig det der. noen sier at hvis man kan holde seg totalt unna i 6 mnd så kan kroppen "glemme" at den er allergisk, men melk er jo i ca alt. så litt vanskelig å gjennomføre!
kanskje du må spise supermasse melketing for å liksom tvinge kroppen til å like det? haha, dårlig plan... tror ikke det er noe å anbefale uten en kyndig fagperson :P

SisterConfusion

02.mar.2010 kl.23:59

det finnes jo laktosefri sjokolade på helsekost og i gode matbutikker! vi selger i allefall en fra plamil tror jeg. om den er god er jo en anna sak.. :P
har smakt en type, og den var helt ok, med appelsin i. helt grei lizm.
drikker du rismelk og soyamelk og sånt?

SisterConfusion

03.mar.2010 kl.00:23

jeg bruker kjempelite melk, men spiser en kilo rømme til all meksikansk mat :P tror jeg tåler det da. dvs, jeg vet ikke, for det er NOE jeg reagerer på, jeg har nemlig verdens største kulemage 90% av tida. husker jeg alltid var innmari fascinert før, hvis jeg drakk meg skikkelig full og så spydde masse, for da ble magen superflat. så jeg tror jeg har en slags matintoleranse, men veit ikke hva det er da. har prøvd å finne ut, men ingen resultat så langt. kanskje for mye brus, og løk. noe jeg elsker.

FAY

03.mar.2010 kl.08:40

å wow dit vil jeg også

Ane

03.mar.2010 kl.09:32

Morro liste. Gøy at du svarte :)

Du er flink som har tatt på deg, og klart, det store vervet!!! :) Er du forresten ofte i Oslo by? :D

SisterConfusion

03.mar.2010 kl.13:36

wow, ser ut som det er litt kommentar-spam på gang her :P
skulle ønske folk trodde jeg hadde en mangelsykdom fra afrika, kjempegøy de to gangene folk bare "er du gravid?" og bare neeei, i grunn ikke. neste gang det eventuelt skjer så skal jeg si at jeg har en diger kreftsvulst, så kanskje de holder kjeften sin.

Skriv en ny kommentar

hits