R.E.M + Vivaldi = torsdag. (Anne Marit )

R.E.M + Vivaldi = torsdag.

Noen har stjålet energien min og byttet den ut med hovne mandler og febervarme når jeg legger meg om kvelden og våkner igjen om morgenen. Alt i alt en redusert frk. Ringvold. Og hadde frk. Ringvold vært en fornuftig person så hadde hun holdt senga 24/7 for å bli frisk fortere enn svint. Men jeg er ikke fornuftig. Jeg tvinger meg selv ut av senga for å sitte på kontoret på skolen og jobbe (skolen hadde plutselig kjøpt nye gardiner til kontoret i dag. forresten..som lukta fårikål og pinnekjøtt og alle annen mat med sau i...æsj). Helga byr også på lite avslapping - for da tar jeg med meg studentparlamentet mitt bort for å gjennomføre årsmøte. Og med forkjøla stemme blir det finfint å være møteleder. Hehe. Men jeg skal ha med meg en ålreit gjeng, så det blir det nok en bra helg likevel. Nerden i meg liker jo sånne årsmøte-greier, så da skal man jo heller ikke klage. Jeje.

Fordelen med å tvinge seg ut av senga, er at man kan høre på annen musikk enn den radioen spyr ut. I dag har jeg hørt på R.E.M., i tillegg til at jeg svippa innom Vivaldi (det skjer ikke veldig ofte) fordi google minnet meg på at han kunne hatt bursdag i dag..hvis han hadde vært 332 år gammel. Kanskje like greit at det bare står om han i musikkhistoriebøker.


foto. privat.

Sånn her så det forresten ut i Göteborg i helgen. Nok snø, og selv om dumme svenske dama i hotellresepsjonen mente at vi ikke burde gå der fordi det var alt for 'isigt', så brydde vi oss fint lite om hun. Det var jo skikkelig påskestemning. Og i påsken skal det jo være litt glatt.. hihi

Én kommentar

Cecilie

04.mar.2010 kl.21:26

Fysjom! Sjukdommen pleier å trenge seg på når det passer minst.. God bedring :) Du må hvile mellom slaga!

Skriv en ny kommentar

hits