You're My Best Friend. (Anne Marit )

You're My Best Friend.
bilde. privat.

Jeg liker ikke de menneskene som har bestemt at jeg skal ha to runder med forkjølelse på bare noen uker. JEG HAR IKKE TID TIL DET!! Nesesprayen er derfor vesentlig akkurat nå. Men 2 - 3 ganger i døgnet? Jeg tror jeg uten tvil kan sette en null bak disse tallene. Og late som jeg ikke hørte etter når apotek dama sa at jeg ikke måtte bruke nesespray mer enn 10 dager..

Og uten å minne alt for mye om "jeg har konkurranse - jeg har konkurranse - jeg har konkurranse" bloggerne, så tenkte jeg bare å nevne i en bisetning at det plutselig er en heldig person som kan vinne påskeegg på torsdag.

3 kommentarer

SisterConfusion

23.mar.2010 kl.12:11

skjønner den.. men det er seriøst jævlig farlig å bruke det lenge! Man blir helt sykt avhengig.. jeg ble litt hekta for ei stund sia, og nå i ettertid syns jeg aldri jeg ble helt bra. og har jo hørt om folk som blir operert og sånt... spis heller chili ;)

Silje Silje

23.mar.2010 kl.19:10

Ikke bra. Bestill hvetegress og spirulina og lag blåbærsmoothie så står du litt bedre rustet mot forkjølelse:)

Cecilie

23.mar.2010 kl.19:16

Pass deg så du ikke blir avhengig av nesesprayen.. hihi jeg har gått på en smell og burde vel egentlig på en liten rehab.. det er jo helt umulig å slutte! :P

Skriv en ny kommentar

hits