MEGMEGMEG. (Anne Marit )

MEGMEGMEG.

Bloggen min handler om megmegmeg om dagen. Men så sa jo også legen at jeg skulle tenke på meg selv og ikke gjøre så mye annet enn å holde senga de neste dagene. Så da blir det egoblogging. Og siden jeg har fått beskjed om å holde senga, så prøver jeg å høre på mer musikk enn jeg rekker til vanlig. Sånn i håp om at det skal gjøre meg frisk. Derfor: Bli frisk musikk Veldig lett blanding av alt mulig, men jeg liker det. (sånn med unntak av at Roberta avbryter med jevne mellomrom. HUN blir jeg ikke frisk av.)

Kroppen min har definitivt også byttet ut matlyst med bihulebetennelse og halsbetennelse nå. Jeg syns det er et ganske dårlig bytteopplegg. Jeg har heldigvis slutta å ikke spise ting fordi jeg er vrang...


bilde. privat.

2 kommentarer

SisterConfusion

23.mar.2010 kl.20:55

ååh, nesten litt godt å høre at det er fler som er sjuk... selv om det hørtes litt slemt ut :)
ligger med omgangsjuke, eller etterdønningene nå.. ingen matlyst, vondt i magen og kroppen og et snev av feber. håper bare det går ooover!
prøver å tyne i meg litt ingefær-te og se om det hjelper på kvalmen nå. uggh.

SisterConfusion

23.mar.2010 kl.21:02

det var ikke supergodt akkurat, men jeg syns det hjalp litt på kvalmen. er jo dette jeg driver å anbefaler til kundene, så jeg får greie å tyne i meg litt!
fy søren, det er ikke morsomt å være sjuk. glad jeg har dette skikkelig sjelden.

Skriv en ny kommentar

hits