A Curious Thing. (Anne Marit )

A Curious Thing.

Jeg tok meg vist litt påskeferie jeg. Og jeg velger å tro at det var fortjent. For innimellom er det ikke så aller værst å farte rundt om kring (dvs. retning Gjøvik) og slappe av. Å kalle det farting er kanskje å dra det noe langt, men jeg har da hvertfall fått tida til å gå. Trasking rundt om kring i fint vær (når det først ble fint vær), fotografering av en haug med ender, gåsunge-plukking er hvertfall noe av det jeg har bedrevet tida med. Også har jeg sett fine gamle norskse filmer på nrk. Det er praktisk talt umulig å ikke trekke på smilebåndet av replikkene til Leiv Juster. Hurra for påsken, for det er omtrent bare da de viser sånne klassikere på tv.

Jo. Påsken har også betydd musikk på øret. Blant annet det nyeste albumet til Amy Macdonald som havnet i postkassen fordi Platekompaniet ikke hadde den versjonen jeg hadde lyst på.
bilde. google.com

4 kommentarer

Siven

06.apr.2010 kl.23:39

Jeg liker Amy ^^,

Også skulle jeg kommentere noe smart, men det forsvant like fort som det kom =P Tror det er et tegn på at det er leggetid =P

SisterConfusion

06.apr.2010 kl.23:42

Godt med litt ferie!
Har også sett litt nrk-filmer... så en pussig en om den store bryllupsfesten. ca alle norske kjente skuespillere noen sinne! herlig.

Ane

07.apr.2010 kl.11:37

Fornøyd med albumet hennes?:)

- Anne

07.apr.2010 kl.20:35

Amy MacDonald er tøff. :D

Skriv en ny kommentar

hits