I'm Into Something Good. (Anne Marit )

I'm Into Something Good.

Jeg skulle ønske det gikk an å bare dra ut den greie på klokka som gjør at man kan stille den for å få tida til å stå stille en liten stund. Det hadde vært perfekt. Nyttårsforsett for neste år: slutte å tenke negativt! Eller - ikke slutte å tenke negativt, det høres jo negativt ut i seg selv. Nyttårsforsett for neste år: tenke mer positivt! Jeg tror faktisk jeg velger å starte med en gang.

Uansett. Tida flyr, og jeg lurer på om jeg kommer til å rekke alt som jeg skal gjøres. På den andre siden - når tida går så fort, så MÅ jeg jobbe strukturert, også går det fort til sommerferie. Og det blir finfint. Det som ikke er like finfint, er at jeg ikke rekker å høre på musikk sånn på ordentlig. Det vil si. Musikken surrer og går i bakgrunn, men jeg rekker ikke å høre sånn ordentlig på musikk. For i lengden holder det ikke å bare ha musikken som støy i bakgrunn. Jeg trenger å ha mulighet til å sette meg ned, eller gå tur og faktisk kunne høre ordentlig på musikk. (Det står på to-do-lista over ting som SKAL gjøres når jeg er ferdig å være parlamentsleder i juni. Den lista begynner å bli lang.)

Inntil videre har jeg brukt 5 min på en retro spilleliste med musikk som jeg syns er fin å ha i bakgrunnen når jeg syr fast strikk på gallakjolen som jeg til slutt fikk tak i på Toten (man må ikke til storbyen for å finne fine klær) og når jeg leser til eksamen. Generelt når som helst. Og Herman's Hermits fikk plass på den lista. Sammen mye annen bra musikk.
bilde. google.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits