Freedom's just another word for nothing left to lose. (Anne Marit )

Freedom's just another word for nothing left to lose.

De siste dagene har jeg vært med på å stifte Norges STØRSTE studentorganisasjon. Og det er stas!! Faktisk kribla det nesten litt i meg akkurat når vi skulle stemme over selve stiftinga. Det er ikke hver dag man lager organisasjoner som skal representere nesten 200 000 studenter i Norge. Jeg syns hvertfall det er ganske stort. Og det syns krompen også. Han tok seg hvertfall en tur innom for og holde tale for oss. Og når man holder på med slike historiske stiftinger, så hører det også galla middag med. Det er neppe mange studenter som trasker rundt i ballkjole hver dag, så det var ekstra artig å pynte seg skikkelig med laaang ballkjole en kveld. (Det skal sies at ballkjoler også anbefales hvis man ønsker like bra holdning som damene på 40 tallet. Umulig å sitte henslengt når man har en kjole som ikke tillater det.)

Men fire dager med møtemaraton tar på. Uansett hvor artig det er å diskutere studentpolitikk med mange, mange engasjerte studentpolitikere, så er det ubeskrivelig godt å komme hjem og bare slappe av. Her er det ingen dagsorden på hva som skal gjøres når. Hvertfall ikke nå i kveld. Det eneste som står på dagsordenen min for resten av kvelden er å slappe av, sånn at jeg er fit for fight. Eksamenslesing på timeplanen (når jeg blir statsminister skal jeg gjøre noe med dagens eksamensform!).

Og siden dagsordenen for kvelden sier avslapping hører jeg på litt Janis Joplin og leser aviser. Det kan man ikke klage på.


bilde. google.

2 kommentarer

Marit

25.apr.2010 kl.20:28

fin blogg ^^

SisterConfusion

26.apr.2010 kl.10:43

hm, lenge sia jeg har hørt på janis.
jeg har ikke et engasjert bein i kroppen, så jeg kunne like godt lest gammelgresk enn det du skriver om. det er fint at du er det da, og at noen er, for jeg får vondt av sånne "bestemme"- ting. jeg bare tenker jaja.
rart hvor forskjellige folk er :)
kanskje jeg skal bli genetisk forsker.

Skriv en ny kommentar

hits