Eurovision Song Contest. (Anne Marit )

Eurovision Song Contest.

På lørdag er det klart for Eurovision Song Contest (esc) LIVE fra Fornebu. Billettene til finalen er bestilt, og musikknerden i meg gleder seg. Likevel er jeg litt skeptisk til årets bidrag fra flere land. For FY for et nivå det er på mange av bidragene. Det er vel på tide å innse at det ikke er noe automatisk likhetstegn mellom kvalitet og esc-bidrag. Nivået av bidrag på Borat-engelsk er hvertfall høy nok, syns jeg. Hør bare på Hviterussland. (Det er vist engelsk..)

Likevel finnes det noen bra bidrag i år. Riktignok har ikke resten av Europa lik musikksmak som meg, så det blir spennende å se hvem som går videre fra semifinaler. Her er hvertfall min liste over hørbare bidrag: ESC - brukbare bidrag edition. Det skal sies at dette langt i fra er nok bidrag til å fylle en finale, men det er min foreløpige bra-bidrag-liste. Den bærer også preg av av at jeg ikke fant alle landene på spotify (Israel og Danmark bl.a). Men hvis det hadde vært kun én jury som skulle plukket ut finalistene, og denne juryen kun besto av meg, da hadde disse landene automatisk vært med.


bilde. eurovision.tv

3 kommentarer

< Jeg er kompis med en ape >

27.mai.2010 kl.11:40

jeg hater hele opplegget. haha :P men håper du koser deg uansett :)

Siven

27.mai.2010 kl.19:08

Me and my guitar <3 Tom Dice tok hjertet mitt med storm på tirsdag gitt. Hele salen bare smeltet litt. Det var herlig ^^,

SisterConfusion

27.mai.2010 kl.21:44

oi, må si jeg ble litt overraska da jeg så du skulle dit. jeg prøvde å formulere noe som ikke hørtes frekt ut, men det ble vanskelig, hehee... jeg tenkte å si sånn: men du har jo musikksmak! og grand prix er jo bare møkk! men det kunne jo bli tatt ille opp, på en måte..
men det er jo en form for kultur da. sort of. det er jo en av de få internasjonale konkurransene man har igjen. når man utelukker sport da, og det gjør jeg automatisk...

Skriv en ny kommentar

hits