Om å sette ting i perspektiv. (Anne Marit )

Om å sette ting i perspektiv.

'Dette MÅ du lese' fikk jeg høre for bare noen minutter siden. Etter å ha prata litt med Siven om diverse bloggstyr, blant annet rykter og shopping av seere til egen blogg, var dette avisinlegget som virkelig skulle være med på sette andre blogg-bagateller i  et ganske stort perspektiv. En ting er at rykter i og for seg ikke er bra, men det blir bare barnemat i forhold til andre ting..

"Rundt står elever og ser på, en av dem filmer, han er på parti med ham som slår. Har de planlagt volden mot deg?"


bilde. en.loadtr.com

Brevet fra BA-journalisten var virkelig noe å tenke over. (Alt kan leses ved å trykke på sitatet over)

Jeg håper bloggere som faktisk har en del lesere (tviler riktignok på at de leser det her..) tenker seg om før de slom en eller annen bagatell neste gang. Skriv om noe som er viktig. Noe som kan være med på å setter litt perspektiver til mange rosa tema som finnes i blog-verden. For selv om rykter ikke er greit, så finnes det faktisk langt viktigere ting man bør tenke litt over. Syns jeg.

Jeg måtte bare få det ut...

14 kommentarer

- JULLEJU -

27.mai.2010 kl.21:36

Ja, helt enig! Blir akkurat det samme som den saken om VOE og Ida Wulf, det er så unødvendig!

Kari

27.mai.2010 kl.21:36

Veldig enig. Noko dei fleste på blogg.no burde tenkje meir over (inkludert meg sjølv, vil eg tru). Du skriv veldig bra. Kjekt med slike bloggar :)

Supatupa

27.mai.2010 kl.21:37

Så fin blogg! Kjempebra skrevet!

euna

27.mai.2010 kl.21:39

Jeg kunne ikke ha vært mer enig i dette. De bør utnytte at de har lesere som de kan påvirke, enn å kun bare å starte eller fortsette et bagatell som ikke hjelper noen. Det er egentlig sykt at vi ikke kan se noen av de store bloggerne som blogger om noe viktig her om dagen... Selv om jeg ikke skriver om noe viktig, men jeg har ikke akkurat mange lesere jeg heller :)Dette var bra skrevet!

euna

27.mai.2010 kl.21:51

sv: Ja, jeg har også sett noen som har 'prøvd' seg, men det blir jo litt skyggelagt av de store avisforsidene om bloggkrig. Ja, det er veldig synd.

SisterConfusion

27.mai.2010 kl.21:55

ja, når du sier det så føles det mer riktig å gå på andre naturligvis-butikker enn sunkost. de er liksom fienden. life går an, for vi var life før.. hehe, veldig vage retningslinjer her. vi har heldigvis veldig bra utvalg, er sjelden jeg må handle noe andre steder! vi har jo to butikker også faktisk.

euna

27.mai.2010 kl.22:01

sv: Enig! tusen takk :)

ldreamer

27.mai.2010 kl.22:18

kule bilder!

mediium

27.mai.2010 kl.22:31

Enig til de grader !

- JULLEJU -

27.mai.2010 kl.22:39

SV; å ja, skjønner ;)

Siven

28.mai.2010 kl.00:25

Uff ja. Det er virkelig større problemer i verden enn rykter om personer. Man burde virkelig ha bedre og viktigere samfunnsproblemer å blogge om.

Holder på å skrive et innlegg om dette selv, men blir nok ikke posta før i morra.

Nok en gang. Jeg kommer ikke over at unger kan værra så grusomme mot hverandre. Det er rett og slett horibelt.

Håper virkelig toppbloggere begynner å bry seg om de viktige tingene i verden snart. Skrive lignende innlegg som den BT-journalisten gjorde. Godest Wulff som har så grådig mye mer erfaring å snakke om enn en viss jente fra dette distrikt burde å stille seg frivillig. For helt seriøst. Bloggene deres er vel minst like rosa?

Uansett. Var ikke det dette skulle handle om, enn dog, argh, jeg blir så utrolig frustrert over enkelte ting. Skulle gjerne hatt enkelte face2face og holdt et lite foredrag.

Ane

28.mai.2010 kl.00:55

Media har som kjent hatt masse makt, og det er spennende å se blogg som medie få så pass stor makt som det har. Jeg lure på når/hvor det vil stoppe.

Mobbere som ser på og er passive er og mobbere. Fysj. Bra du setter fokus, og det er så fint å ha blogg når man kan blåse ut om ting innenfor en viss grense :)

En spam-kommentar her som fikk meg til å le;

ldreamer

27.mai.2010 kl.22:18

kule bilder!

Herregud, når skal folk begynne å lese andres innlegg??? JEBUS!!

Martine

29.mai.2010 kl.09:20

Ja! Nå er vi ferdig med den krangelen er vi ikke! Er lei av å høre om det..

jeg er ikke så flink til å skrive om politikk og samfunnstemaer, føler meg ikke vel med det! Men prøver å få litt klokskap inn i bloggverdenen på min egen måte ved å av og til skrive om litt helsetemaer..

Siven

30.mai.2010 kl.23:46

SV: Min rosablogg er en liten smule ironi da. Hehe, men jeg er fra Hole vettu, og det er jo et lite mini-bærum her. Så må jo værra litt rosa innimellom og. Hihi, selvom jeg ikke liker å innrømme det så har nok jeg også mine Hole-diva sider. Er vel sånn man blir av å bo her for lenge.

HELT ENIG! Folk som har en eller annen form for påvirkningskraft over folk burde bruke den med måte og på en fornuftig måte. Det gjelder enten man er toppblogger, proff politiker, kjendis, studentrådsleder, osv. Det er tross alt mange som følger med på en og på ulike måter ser opp til personen. Det er tross alt små ting man kan gjøre for å gjøre hverdagen bedre for noen, i fjor vinter/vår blogga jeg om at jeg hadde hjulpet en eldre (ikke gammel, men eldre) dame ned fra en snøhaug fordi jeg så det var is på andre siden. Hun ble jo helt sjokkert, tenk at en nordmann kan rekke ut en hånd for en annen. Det var jo slett ikke hver dag.

Skriv en ny kommentar

hits