Sharing the moment. (Anne Marit )

Sharing the moment.

Selv om det kanskje kan virke som grand prix musikk er langt fra den typen musikk jeg hører på til daglig (det stemmer til dels..), så var jeg på Telenor Arena i går og fikk med meg hele Eurovision sirkuset live. Og selv om musikken er langt fra Pink Floyd, Queen og annnen musikk jeg hører på, så gjør det fint lite når det er snakk om en kulturell opplevelse fint lite kan måle seg med. Det er neppe ikke uten grunn at det er MANGE millioner over hele Europa som får med seg sendingene. Det var show fra ende til annen, og kultur til de grader. Selv om det er en fin undertone av politikk (les: avstemming i deler av Europa)... Enough said - Eurovision i kvalitets-mobilbilder.Daniel Diges fra Spaina på den ROSA løperen. Helt tilfeldig at det var han som ble tatt bilde av, og at han senere fikk selskap på scena og måtte synge på nytt.


bilder. private.

5 kommentarer

euna

30.mai.2010 kl.22:20

Langt fra min musikksmak også:) å, det må ha vært gøy å være der selvom!

Ane

30.mai.2010 kl.22:49

Kult at du har vært det!!! :D Hva synes du om vinneren?

Siven

30.mai.2010 kl.23:25

Hadde jeg vært rik så hadde jeg nok unna meg det der og, men får ta det neste gang i stedet. Det er sikkert noen år til sånn at jeg kan ha fått en litt mer stabil inntekt ;p Hehe, men slett ikke verst at jeg fikk med meg en semifinale sånn plutselig.

Også er jeg enig i det du sier at man ikke nødvendigvis trenger å være så stor fan av musikken i MGP, det er jo en opplevelse for livet å få det med seg "Hjemme i Norge" ^^,

Katrine

31.mai.2010 kl.13:44

Jeg kjenner jeg er en smule misunnelig. Jeg skulle gjerne ha vært der, selv om jeg også heller hører på annen musikk ellers, men for et show og underholdning det er! :)

Maiken

31.mai.2010 kl.19:06

var du der, altså? så kult da - er jo ikke noe man kommer til å oppleve så mange ganger liksom - i norge iallefall! ;)

så det på TV jeg. lenge siden jeg faktisk har sittet å hørt på, men ble det denne gangen (eeeh, ble også endel snakking også da!!).

Synes det var den "rette" sangen som vant da :)

Skriv en ny kommentar

hits