Homemade. (Anne Marit )

Homemade.

Jeg holder på med anne-marit-bruker-ting-hun-har-i-kjøleskapet prosjekt om dagen. Stort sett. Påfyll av grønnsaker hører med. Kveldens resultat av prosjektet mitt er en stk banankake og gulrot/agurk/grapfrukt/sitron/en slump salat juice. Juicen er så fersk at den best nytes med en gang. Banankaken får bli med hjem til Gjøvik i morgen. Og mens man lager juice og baker banankake kan man f.eks. høre på Melissa Horn.
bilde. privat.

Jeg fant ut at det var alt for lenge siden jeg hadde brukt juice-maskina jeg fikk i bursdagsgave for to år siden. (Med unntak av gårsdagens rødbet-juice som fårsåvidt var en interessant opplevelse..) Hjertesalaten dukket opp etterhvert. Og ødela fargen på hele juicen. Dersom farge er viktig. Hadde det her vært en juicefabrikk ville man sikkert tilsatt en eller annen farge for å gjøre den mer publikum-vennlig. Men jeg bryr meg mindre om det.


bilde. privat.

Som sagt - ikke en farge man vil finne på sunniva-juicene med det første.

Også banankake. Bananene i fruktfatet begynte å fa vel mange svarte prikker, og siden jeg bruker opp ting om dagen så fant jeg ut at de også skulle få leve et liv om kake. Internett ga meg oppskrift på en kake uten egg, og etter at jeg hadde byttet ut vanlig melk og smør med laktosefrie alternativer ble resultatet ganske så fint.

OBSOBS: Dersom du plutselig får lyst til å lage banos-kake, så pass på hvor store bananer du bruker. Jeg var tydeligvis litt ivrig på bananfronten og det resulteterte i litt seig kake. Selv etter at den hadde stått i ovnen 20 minutter lenger enn den trengte. Men det er vist vanlig. Banosen sin skyld!


bilde. privat.

3 kommentarer

Henriette

05.aug.2010 kl.09:48

Du kan godt legge ut oppskrift på banankaka om du har lyst :) Den så gooood ut!

MarthaChristin

05.aug.2010 kl.13:50

usj, den juicen så ikke god ut...

Ja, kan du ikke legge ut oppskriften, kaka så veldig god ut :)

SisterConfusion

05.aug.2010 kl.21:11

hvis du vil ha knallfarge på juicen, hiv spirulina i :) men den går ikke så bra med sitrus da.

Skriv en ny kommentar

hits