Paul McCartney er død. (Anne Marit )

Paul McCartney er død.

Hvertfall hvis  man skal tro på konspirasjonsteorier og en artikkel i amerikansk studentavis fra 1969. Ryktene går i all hovedsak ut på at McCartney skal ha det til at han døde i 1965 og etter det ble byttet ut med en Canadisk politimann som så helt lik ut som McCartney selv, og som tydeligvis også hadde like bra sangstemme. På mange av platene deres skal det også være massevis av tegn/billedlige bevis på dødsfallet. Spiller man flere av platene baklengs også. Selv har jeg vel min tvil til i hvor stor grad man skal tro på konspirasjonsteorier. Når det er sagt, så hører man faktisk merkelige ting ved å spille Beatles musikk baklengs eller veldig høyt. Men det kan jo være like sannsynlig at Beatles-medlemmene hadde utrolig sinnsyk humor og gjorde alt dette bevisst. Nå kommer det til og med ut en dokumentar som vistnok skal bekrefte at den ekte Paul McCartney døde for mange mange år siden.


bilde. downloads.com

Så - er Paul død eller ikke?


3 kommentarer

kristinaninja.

11.aug.2010 kl.20:39

åhhh, fikk hjertet i halsen når æ så overskriften din o.O

haha for et sært opplegg. ''erstattet med en som så helt lik ut som McCartney selv''. haha huff, sjangseløst.

kristinaninja.

11.aug.2010 kl.21:27

har sett Paul is Dead: Folklore 101 (1 of 7), alle syv delene. Tror fortsatt ikke på det altså. Men æ må helt ærlig si at de der klippan gjorde hodet mitt helt forvirra. E jo helt sykt, alle de der sporan. Og at ingen har hørt fra han der Paul look-a-like'en siden den natta Paul ''døde'' i bilulykken. Haha, intressante greier. Tror og håper fortsatt at det e fanteri ;]

Carmelita

16.aug.2010 kl.18:19

Husker da jeg leste Beatles av Lars Saabye Christensen. Var moro hvor sinnsykt redde de var for at det var sant, hvordan de studerte alle covre nøye, og så alle tegnene.

Skriv en ny kommentar

hits