Tenn lys osv. (Anne Marit )

Tenn lys osv.

1. søndag i advent. Og selv om eksamen nærmer seg virkelig voldsomt har helga blitt tilbrag med masse bra, engasjerte mennesker. Landsstyremøte i Norges største studentorganisasjon. Selv om noen sikkert gjesper bare ved tanken, betydde en slik helg for meg masse påfyll med engasjement og motivasjon. Jeg tilbragte jo fjoråret med heltidsjobbing i studentparlamentet, og en slik helg som det her får meg til å kunne ønske at jeg fortsatt jobbba heltdig med studentpolitikk. Det er jo så artig!

Sånn apropo advent, så er det jo så godt som lov å høre på litt julemusikk nå. Her er hvertfall lista som gir meg julestemning.

bilde: privat.

Stikkord:

Én kommentar

SisterConfusion

02.des.2010 kl.00:05

mm. Jeg er ikke flink til å bruke opp ting. Er veldig sånn lalala, ny ting <3 mens jeg egentlig har tre++ gamle ting som jeg elska de første dagene etter at jeg kjøpte det. Kjenner at det særlig gjelder ansiktskrem og sånt!
Nei, jeg er og blir en pengesløser. Blir glad av å bruke penger. Blir sånn blah når folk kommer innom butikken og bruker et kvarter for å bestemme seg for en pakke te liksom, når det er to eller tre det står mellom. Nøysomt.. men de har sikkert råd til sydentur når jeg ikke har det ;P

Skriv en ny kommentar

hits