Studentmat. (Anne Marit )

Studentmat.

Billig og lettvint. Og perfekt i januar og februar hvor det fles litt ekstra lenge mellom stipendene fra Lnekassen. Kanskje ikke s fryktelig orginalt, men jeg syns hvertfall mini-pizza fungerer bedre enn Grandiosa. Ogs kan man slenge p stort sett det man har i kjleskapet. Med enkelte unntak (jeg tviler p at kaviar fungerer s fryktelig bra..). I tillegg er det perfekt nr man ikke gidder bake ordentlig bunn (selv om det ikke tar s fryktelig mye mer tid). S here we go: Minipizza al Anne Marit.

Pitabrd. Laktosefri ost (Som med fordel byttes med vanlig ost hvis man tler det. Laktosefritt alternativ er dyrt.). Pepperoni (skippes/byttes ut med det som finnes i kjleskapet). Mutti pizzasaus (den beste pizzasausen). Ananas (helst fersk = uten sukkerlake). Chilli.

Bruk fantastisk god pizzasaus p pitabrdene. Da blir det ekstra bra. Det er derimot uvisst om det blir noen smaksforskjell ved lage et hjerte av sausen kontra la vre...

Lag dobbelt s mye som du kommer til spise opp = frokost/lunsj/middag dagen etter. Det tar jo ikke noe lenger tid steke to stk. Ergo har du spart inn fem minutter p matfiksing til dagen etter. Og det passer jo fint. Spesielt hvis du er som meg, og gjerne skulle hatt 24 timer ekstra i dgnet.

Steikes p 200ish grader til osten har smelta (5-10 minutter).

Mens mini-pizzaen steiker drikker du opp ananasjuicen som er i boksen.

Voila. Snn blir det seende ut. Kanskje ikke like innbydende som p en fancy italiensk restaurant, men billig og bra blir det jo.

5 kommentarer

Beatle.

24.jan.2011 kl.00:56

Jeg lager ogs pita-pizza innimellom:) Jeg liker mine med pesto og tomat og sopp og lk og paprika og aubergine, og ja, jeg irriterer meg stadig over at et pitabrd er for lite:P

bente

24.jan.2011 kl.09:08

Pizza er genialt :) Jeg kan tipse om ntte"ost" p pizza hvis du ikke har prvd det fr. Jeg forskte det for noen uker siden, og pizzaen ble nom! Lager sikkert et innlegg om det etterhvert, men du kan jo lese om det hos Silje ogs: http://siljesreise.com/glutenfri-pizza-med-n%C3%B8tteost/

sisterconfusion

24.jan.2011 kl.10:10

men hallo - selvflgelig blir pizzaen bedre med hjertesaus :D

< Jeg er kompis med en ape >

24.jan.2011 kl.10:30

h, det s fantastisk ut! :3

Hanne

24.jan.2011 kl.18:33

Det er supergodt! Den aller beste mten gjre det p er kutte den opp i skiver, ta olivenolje, salt og pepper p dem, veente litt til olja trekker inn, og s kutte dem i terninger og ha dem p. Aubergine er litt mer mettende og litt annerledes enn mange andre grnnsaker synes jeg, s jeg bruker det ofte siden jeg ikke spiser dyr;)

Skriv en ny kommentar

hits