Agnes Obel. (Anne Marit )

Agnes Obel.

Den fantastiske danske singer-songwriter'en Agnes Obel fortjener å bli oppdaga. Med en gang! Hun lager musikk som høres skjør og fin ut på en gang. Jeg likte det hvertfall fra første sekund. Og det tror jeg nok det er flere som kommer til å gjøre. Hun spiller forresten på bylarm i Oslo i februar. Så kom deg dit hvis du har mulighet. Jeg innbiller meg at hun er en sånn artist som er ekstra bra live.

Og fordi jeg fortsatt ikke har blitt klok på hvordan blogg.no vil at jeg skal legge ut youtube linker, så finner dere hvertfall musikken til Agnes Obel på spotify og myspace.

bilde. bylarm.no

Tusen takk til den fineste søstern for musikktipsing.

3 kommentarer

The Bird

24.jan.2011 kl.21:21

Sv: Nei, forrige film var jo kjempe kjedelig egentlig, men i det siste så har jeg hatt litt for mange mediekommunikasjonstimer på skolen, så nå blir liksom ALT galt, haha!

Lenge siden jeg har sett skriften på veggen, men når du sier det så ringer det en liten bjelle, og det er jo bare ikke bare litt talentløst å bytte dialekt mellom to filmer du har samme rolle i! Nei, jeg håper han får lov å bli singel og ensom igjen, det er jo det han kan best!

bente

25.jan.2011 kl.15:01

Takk for tips! Skal høre på henne nuh, tror det er sånn musikk som jeg liker også :)

sv: jeg er ikke så glad i bodyshop sin sminkefjerner jeg. Den er sånn kremete, er den ikke? Føler jeg får den innpå øynene :P

The Bird

25.jan.2011 kl.17:10

svsv: Haha, nei, jeg tror ikke helt det kan kalles talent nei!

Og jeg ser han for meg som singel fordi jeg er helt frelst over bøkene og der har han jo ikke akkurat så mange, men er jo koselig at han har dame da, så lenge det ikke er "Karin" :D

Skriv en ny kommentar

hits