Tyngdekraft. (Anne Marit )

Tyngdekraft.

Gravitation, or gravity, is a natural phenomen by which physical bodies attract with a force proportional to their mass.

Innimellom er jeg sikker på at jeg er utstyrt med litt for mye tyngdekraft. For jeg har en tendens til å ramle. Ikke så mye som før, når jeg var i en alder som er mer akseptert for knall og fall, men det skjer. Og akkurat når jeg tenkte at knærne mine begynte å bli fine igjen og uten arr.  DA TRYNA JEG. Skikkelig tryning. Så lang jeg var. På tørr asfalt. (Hvis noe av dere så noen stupe ned i asfalten ved Domkirka i Oslo tidligere i uka - dere får lov til å le av meg.) (Det må faktisk sies at jeg har klart å holde meg på beina i hele vinter, men når det begynner å bli vårlig ute og asfalten titter frem - DA skal jeg ramle). Så nå har jeg brukt mer penger enn stipendet fra Lånekassa egentlig syns jeg skal bruke. Hvertfall på et kne! Så dersom noen produsenter av medikamenter som passer fint med SKIKKELIGE skrubbsår har lyst til å bli sponsoren min: I'M ALL YOURS!!!!

bilde. estudiominga.com

2 kommentarer

SisterConfusion

18.mar.2011 kl.15:58

Uffe!
Man utvikler teknikk for å gå på is vet du. Da blir det feil når isen blir borte.. :)

martaiik

19.mar.2011 kl.12:21

Huff det hørtes ikke noe morsomt ut :/ Typisk etter isen er borte da! Jeg også har en tendens å skli på disse småe steinene de strør med..farlig verden vi lever i :p

Må ha ei skikkelig god bedring da, og en fin lørdag :)

Skriv en ny kommentar

hits