Sørlandspause. (Anne Marit )

Sørlandspause.

Jeg burde vel tatt hintet for lenge siden. Det er noen av dere som fortsetter og kikke innom selv om jeg stadig blir dårligere til å gi lyd fra meg. Ergo - jeg bør kanskje bli flinkere til å gjøre sistnevnte. Blogglysten har i det siste fungert som en berg og dalbanetur. Den har vært varierende. Tida har heller blitt brukt på leilighetsleiligheting til storbyen inntas i juni (hvorfor må Oslo være så dyrt??) og til å skrive bacheloroppgave. Også har jeg unnet meg litt pause oppi det hele. Sørlandspause. 

Jeg la bevisst igjen skolebøkene hjemme og tok helt pause fra skoleting. Og det var langt i fra feil og bytte ut bøker med varmegrader og blant annet enn kald øl ute i sola. Anbefaler alle som er oppe i det samme stresset om dagen til å ta seg en liten pause. Om det så bare er en time, en halv dag eller hele påsken. Samvittigheten sier kanskje "fyyyyy", men jeg innbiller meg at man faktisk har godt av det. Å hente igjen kreftene heter det vist. 

3 kommentarer

Maiken

17.apr.2011 kl.20:41

Jeg jobber med saken: henter krefter :) Er sykmeldt, og etter påske skal jeg ut i permisjon. Tror det kan være greit med litt krefter i mai, da vi skal flytte, pusse opp og ikke minst: prinsen kommer til verden :)

bente

18.apr.2011 kl.12:09

Hurra for pause! etter i dag tar jeg også noen dagers pause, skal bli godt :D

SisterConfusion

18.apr.2011 kl.13:18

Mange som har pause. Jeg orka bare ikke mer akkurat nå, samtidig leker jeg med tanken på et nytt bloggprosjekt, kanskje på et anna område. eget domene? hm... vi får se! :)

Skriv en ny kommentar

hits