Det er for tiden stor trafikk, vennligst vent. (Anne Marit )

Det er for tiden stor trafikk, vennligst vent.

I engelsken på grunnskolen skulle vi skrive et brev en gang. Jeg starta den med å skrive "long time, no SEA"(!). Ingen sjøer nå (eller forsåvidt også den gang), men det er lenge siden sist nå. 

I vår skrev jeg noen setninger om fremtidsplaner og at jeg hadde blitt valgt som nestleder til Norsk studentorganisasjon. Og det er kanskje noe av det kuleste jeg har vært med på. Etter oppstart i juli har tiden flydd av gårde. Klisjeen "ikke en dag er lik" stemmer så absolutt. Jeg får jobbe med ting som har vært viktig for meg i studietida, og gjøre ting som påvirker studenters hverdag. Statsbudsjettprioriteringer, forskningspolitikk, studentboliger, internasjonalisering for å nevne noe. Jeg reiser også mye. Vi har medlemslag i hele langstrakte Norge. Til tider har jeg fleipa med at jeg er på en Norge Rundt turné i Anne Marit edition. Holder kurs og treffer på andre engasjerte studenter. Det siste minner meg stadig på hvorfor jeg selv ble engasjert. En fantastisk bra følelse. 

Det følger ingen blogg-garanti med dette innlegget. Jeg kan ikke garantere når neste blogg dukker opp. Lurer du derimot på hva en studentpolitiker driver med eller hva slags musikk en studentpolitiker hører på, kan du jo sjekke meg på annemaritr på spotify eller http://twitter.com/#!/annemaritr

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits